Cannot Print From My Website Follow

0
Avatar
Legacy Poster

Hi,

 

I'm trying to print with my website but I got this message : 

 

The BarTender engine could not be started. Possible reasons are: 1) BarTender is not properly installed. 2) BarTender is not properly registered on the computer (e.g bartend.exe /register). 3) There are too many process instances of BarTender running. Stop a few bartend.exe instances and try again. Also see SDK Engine.Start method documentation for information about how to allow more BarTender processes to run on your computer by increasing your "non-interactive" shared desktop heap. 4) The user account does not have permission to run BarTender.

 

Here is my configuration :

- 1 server with Bartender Enterprise Automation , IIS, my website, network printer installed

- 1 computer with an internet browser

 

So I'm going on my website & I'm trying to print but this message appears...

 

When I'm going directly on the server and trying to print with Bartender directly or with the Web Print Server, it's works !

 

 

My code is ok because when I make my test, with bartender directly installed on my computer & plug in USB, I can print...

 

Anyone have a solution to this issue ?

 

 

Thanks...

 

 

2 comments

0
Avatar
Legacy Poster
Comment actions Permalink

Hello,

 

I've change my app pool settings to launch it & the application with an admin account.

Now there is no more error... but nothing happend in the printer...

 

The printer is in an office, plugged on network with an IP address

The IIS Server computer is on the same network & the printer in configured in this server (shared network printer) [Name : Zebra ZXP Series 8]

In my website ASP.Net here is the code : 

 

string imprimanteLocation = "\\" + impr.IP + "\" + impr.Name;

//IP = my printer ip adress & Name = Zebra ZXP Series 8

Tools.BarTenderConfiguration btConfig = new Tools.BarTenderConfiguration(imprimanteLocation);
btConfig.BtwModelePath = Request.PhysicalApplicationPath + @"Content\BarTenderModels\MyModel.btw";

//Parameters for MyModel.btw
btConfig.addKeyValue(ListKeys[0], "A");
btConfig.addKeyValue(ListKeys[1], "B");

bool printResult = print(ref uid);

if (printRes)
{
//My other request & code 
}
else
{
  throw new Exception(FailPrint);
}

& print method

btEngine = new Engine();
btEngine.Start();
				
if (String.IsNullOrEmpty(btConfig.printer))
{
  btFormat = btEngine.Documents.Open(BtwModelePath);
}
  else
{
  btFormat = btEngine.Documents.Open(BtwModelePath, btConfig.printer);
}

foreach (KeyValuePair<string, string> pairKeyValue in dictValues)
{
  SubString objectFromModel = btFormat.SubStrings[pairKeyValue.Key];
  objectFromModel.Value = pairKeyValue.Value;
}
				
btFormat.Print();

if (uid == "00000000")
{
  uid = ReadRFIDCardWhilePrintingProcess();
}

btEngine.Stop();

			
return true; 

 

The code do the print job without problem... but the print isn't launch... 

 

Why the job is correctly launch but nothing happend ?

 

Thanks for help !

0
Avatar
Legacy Poster
Comment actions Permalink

Anyone can answer me please ?

Thanks 

Please sign in to leave a comment.