Error #3200 No Records Found S’abonner

0

Hi All,

 

I am using the trial edition of enterprise automation bartender after switching over from an older version. I had it all working great and connected fields to my sql 2014 tables. I have just started to encounter a problem.

 

I have a query prompt on the itemno field which was working fine. Now it comes up with no data found. i then go and reset the query prompt and it will work for the very next print then stop working again until i repeat the steps. I have no idea why this is happening.

 

Any ideas?

 

Thanks in advance

4 commentaires

0
Avatar
Legacy Poster
Actions pour les commentaires Permalien

We have the exact same issue in 2016R2 Automation Edition on just two of our labels.  It seems to add extra characters around the query prompt.  Other than making the file read-only and having the users exit the program I have not found a solution yet either so I am hoping one of use hears something.

0
Avatar
Ravi Prakash D
Actions pour les commentaires Permalien

i am having the exact issue in version 10.1 sr4.

0
Avatar
Pete Thane
Actions pour les commentaires Permalien

I saw something similar at a customer's where a newer version of an ODBC driver was sending through extra none printable characters (spaces) that older ones stripped off and this was messing up the data that BarTender was receiving and so we had to edit the database to make sure these characters were removed.

0
Avatar
Charles Isaac-Samuel
Actions pour les commentaires Permalien

Generally, the error message "no records found" means just that and can't find any matching records being queried for. The most common scenario people run into if it browses correctly in the database connection setup but not at print time is the query records selection is not set correctly under the file->print dialog. Make sure it is set to all records if you are trying to query from all records on the database. --Jasper Wen

Vous devez vous connecter pour laisser un commentaire.