Print Station Crashes On Start ... Only Under Certain Profiles S’abonner

0
Avatar
Legacy Poster

I've had a long running issue that I am hoping someone might have run into and fixed.

Sometimes, when a user tries to start Print Station it will start crashing immediately on start (before the splashscreen or anything), just goes straight into Windows error Reporting.

When this happens, other profiles on the machine may (or may not) be able to start the program no problem. But once it starts on a profile we havent found a solution. I have tried deleting the AppData folder (or the XP equivalent) for Seagull, also tried deleting the Seagull registry tree in HKCU\Software ... the only fix is deleting the entire user profile and starting over, but for some users this is a major issue. Any ideas?

The particular PC at the moment is Windows 7 SP1 64-bit, but its been an issue on my XP SP3 machines as well. The bartender version installed at the moment is v9.4 SR3 (I've been cautioned against v10 and v10 SP1 for print station users). The text from the Windows error report is below if it helps. Thanks in advance.

[quote]
Fault bucket 2964218279, type 5
Event Name: CLR20r3
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: printstation.exe
P2: 9.40.3.1
P3: 4e28b94b
P4: mscorlib
P5: 2.0.0.0
P6: 4ef6c7cc
P7: e49
P8: 17
P9: N3CTRYE2KN3C34SGL4ZQYRBFTE4M13NB
P10:

Attached files:
C:\Users\PPGFiveFunction\AppData\Local\Temp\WER82E7.tmp.WERInternalMetadata.xml

These files may be available here:
C:\Users\PPGFiveFunction\AppData\Local\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive\AppCrash_printstation.exe_29b63f84c0d1407a40c4d501b9fa1ea9b8a1f0_033f8ff2

Analysis symbol:
Rechecking for solution: 0
Report Id: 280447c9-ba16-11e1-a160-b8ac6f3b9dd2
Report Status: 0
[/quote]

2 commentaires

0
Avatar
Shotaro Ito
Modérateur
Actions pour les commentaires Permalien

Hi PulsaMatt,
For the case, please contact to [url="http://www.seagullscientific.com/aspx/technical-support.aspx"]Tech support[/url].
Before call, If that's possible, please try BT10.0SR1 on the same PC which frequently having the issue and the problem persists or not, as Print Station has major fix on 10.0SR1.
0
Avatar
Legacy Poster
Actions pour les commentaires Permalien

[quote name='Shotaro I -Seagull Support' timestamp='1340168449' post='2643']
Hi PulsaMatt,
For the case, please contact to [url="http://www.seagullscientific.com/aspx/technical-support.aspx"]Tech support[/url].
Before call, If that's possible, please try BT10.0SR1 on the same PC which frequently having the issue and the problem persists or not, as Print Station has major fix on 10.0SR1.
[/quote]

It seems to be working properly on v10 SR1 so far. We installed it on a PC where print station was broken and after the upgrade all was well. Thanks.

Vous devez vous connecter pour laisser un commentaire.