Aller au contenu principal

Recherche

Recherche

Integration service is running but not working

Commentaires

16 commentaires

  • Avatar
    Peter Thane

    Have you tried restarting the services from within Administration Console (Windows Services section at the bottom of the options on the left) and see if that throws up any errors or if it starts the integrations running again?

    0
  • Avatar
    Aymen Mimouna

    Hello Pete,

     

    Thanks for your reply.

    I tried to stop and restart the service from Administration Console but nothing change.

     

    Best Regards,

     

    Aymen

    0
  • Avatar
    Peter Thane

    Are the integrations being run on a central server and not your PC? As it look like the error is saying it cannot connect to the remote deployment.  

    0
  • Avatar
    Aymen Mimouna

    Hello,

     

    Integrations are running without problem on a server and not on my computer but everything worked before.

    I noticed this error only after installing version 2022 on my computer.

     

    Best Regards,

     

    Aymen

    0
  • Avatar
    Peter Thane

    The integrations will only run on the machine(s) they have been deployed too. Have you tried deploying them from Integration Builder to run on your PC? 

    0
  • Avatar
    Aymen Mimouna

    Hello Pete,

     

    When I try to deploy an integration from my computer I have this message :

     

     

    Best Regards,

     

    Aymen

    0
  • Avatar
    Peter Thane

    It looks like you are trying to deploy that to the remote server still and you do not have enough rights to do that. Have you amended the deployment location to your local PC?

    0
  • Avatar
    Aymen Mimouna

    Hello Pete,

     

    If I uninstall version 2022 and reinstall version 2021 I have access to the integrations again.

     

    I don't know why with the 2022 version it doesn't work, but I didn't make any specific settings.
    I will create a ticket to the support to see with them.

     

    Thanks for your help.

     

    Best Regards,

     

    Aymen 

    0
  • Avatar
    Peter Thane

    They look to be integrations that are deployed on your PC and not the ones on the server. It looks like 2022 was trying to link to the server Integrations rather then the local ones

    0
  • Avatar
    Aymen Mimouna

    Hello Peter,

     

    I did not come back to you to inform you that this problem had been resolved.

    The problem was that the bundle ASP.NET Shared Framework was not installed on my computer.


    Normally, this tool is installed together with BarTender, but this was not the case on my computer.

     

    After installing it, everything was working.

     

    Thank you for your help

     

    Best Regards,

     

    Aymen Mimouna

    0
  • Avatar
    Younes Driouche

    Hi Aymen

    can you please provide the name of the bundle or the download source,

    i have the same issue after upgrading to BT 2022, it's sad that we already on Octobre and still having hard time with version 2022 (slowness, print portal ...) . i had to downgrade two of our clients to run away fron BT 2022.

     

    Thanks

    0
  • Avatar
    Aymen Mimouna

    Hello Younes,

     

    I downloaded this version :

    https://dotnet.microsoft.com/en-us/download/dotnet/thank-you/runtime-aspnetcore-5.0.17-windows-hosting-bundle-installer 

     

    After installing it, does it fix the problem ?

     

    Best Regards,

     

    Aymen Mimouna

    0
  • Avatar
    Younes Driouche

    100 %

    after install and a restart. integretion is now fully operationnal

    Greatly appreciated Aymen.

    0
  • Avatar
    AITOR LOPEZ

    Thanks!!!

    I had the same problem and nobody in the Bartender support team could give me a solution.

    After installing the bundle, everything worked perfectly!!

    Very much appreciated Aymen

    0
  • Avatar
    Aymen Mimouna

    Hello Younes,

     

    Thanks for your feedback, I'm glad it works.

     

    Best Regards,

     

    Aymen

    0
  • Avatar
    David Smith

    HI Aymen 

    thank you for comment i was having the same issue 

    its now working 

    0

Vous devez vous connecter pour laisser un commentaire.