Print preview loop when using a script to determine nbr of copies フォローする

0
Avatar
Joachim Schulz

When using print preview it will ask for the starting position on the label sheet, show the data entry form and finally the print preview. So far, so good. But when i hit print in the print dialog it will then ask again for the starting position and go to the data entry form after that.

If i hit print right away, it works normally, but then i won't get a preview.

I'm using a script ( Value = 31 - Format.StartingPosition ) to determine the number of print copies. When using a fixed number, i won't get the loop.

Any help would be appreciated.

 

4 コメント

0
Avatar
Peter Thane
コメントアクション Permalink

Have you tried adding to your Data Entry form (or to a 2nd form that follows the other entries) an Image>Preview of Template option? Not sure how that works with label sheets and starting position as never tried that before, but maybe work a quick test.

 

 

0
Avatar
Joachim Schulz
コメントアクション Permalink

Will run a test when i get back into work on thursday.

Another thing that messes with print preview is choosing another printer in the print dialog. That also throws me back to data entry. The system really doesn't like any changes made at that stage.

 

0
Avatar
Peter Thane
コメントアクション Permalink

"Another thing that messes with print preview is choosing another printer in the print dialog. " it would do because you have previewed the label with the settings for the original printer selected but now you are selecting a different printer and so the preview would be incorrect

0
Avatar
Joachim Schulz
コメントアクション Permalink

The Image/Template-preview doesn't do anything for this particular problem.

Concerning changes in the print dialog, i get it that it needs to refresh the print preview, but it would be nice if it would continue to use the data i entered. I mean, in a real work environment, i might want to make some last minute changes to the printer (which is what the print dialog is there for) but that shouldn't make all my data invalid. If that isn't a bug maybe i should put it on the feature request list?

 

 

ログインしてコメントを残してください。