Zebra Printer Form Feeds Additional Blank Labels 追蹤

0
Avatar
Legacy Poster

I have a Zebra 220 XiIII Plus printing through a published application (Internet Explorer) in Citrix.  Every label prints with two additional blank labels.  Does this sound like a printer driver setting or a printer configuration setting?  Any idea what settings I need to look at?  I'm not knowledgable with all the settings in the Seagull driver.  I ended up using the print driver from Seagull because the driver from Zebra was not functioning at all through Citrix.  Thanks.

3 意見

0
Avatar
Ian Cummings
版主
評論操作 永久連結

Calibrate the sensors of your printer in order to make sure it is detecting the gap and feeding accurately.  You can execute this via the driver properties under the "Tools" tab and then the "Action>Calibrate Sensors" button menu item.

 

Make sure the page setup of your document is accurate.  For die cut labels this means the height of an individual label is the height of the page.

 

In the printing preferences, make sure you've specified the correct mode (labels with gaps), and that you haven't set any large top offset value that might be throwing things.

0
Avatar
Legacy Poster
評論操作 永久連結

Hi, i have similar problem with datamax printer using bartender:whenever i print lables the print feed blank label of same amount as printed lables.
0
Avatar
Ian Cummings
版主
評論操作 永久連結

mottibarnur: Most likely it will be the exact same issue as with the Zebra printer in the first post for this topic.  Calibrate printer sensors, check print head pressure, and platen roller grip.  Check the document property print settings.  Check the BarTender document page setup accurately reflects the actual physical media in use.

登入寫評論。